Fred van Leer

Leer van Fred live
di 26 mrt ’19
20:15
  • di 26 mrt
    20:15 - 22:15
    grote zaal
    uitverkocht

Deze voorstelling is uitverkocht, maar mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst

Wilt u de do’s en don’ts en de tips en tricks weten qua kleding? Vraag het deze avond live aan de bekendste stylist van de Nederlandse televisie.

Eerder leerden duizenden enthousiaste vrouwen van Fred tijdens zijn workshops op het LINDA-festival en Share a Perfect Day. Nu gaat hij de theaters in, zodat elke Nederlandse vrouw kan leren van Fred van Leer. Maar u mag ook uw eigen verhaal vertellen. Want Fred luistert en adviseert. Of, zoals hij het zelf zegt: ‘Het feit dat je de jurk past, wil nog niet zeggen dat het je maat is.’

Fred van Leer was jarenlang coach van Hollands Next Top Model. Kleedt presentatrices en artiesten. Heeft zijn eigen YouTube-kanaal waar hij onder meer te zien is in FIP (Fred’s Important People) en In bed met Fred. Hij heeft 297.000 volgers op Facebook en 488.000 op Instagram. Is binnenkort te zien op TLC met zijn eigen programma. En heeft net zijn eerste boek uitgebracht met de titel Leer van Fred.

credits

 foto Nick van Ormondt


 

 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater het Kruispunt, kijk hier voor data en info


 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie