Bambie nul

Paul van der Laan en Jochem Stavenuiter
za 30
maart

Filosofische en fysieke slapstick over de schoonheid van de mislukking.

dit is een:
ARTi SHOCK

Bambie nul gaat ongeveer zo. Twee mannetjes zijn op zoek naar de betekenis der dingen en gaan doelgericht onderzoek doen naar het leven. Naar Moeder Natuur, het wonder der techniek, de liefde en het hogere. Maar daarbij staan ze zichzelf in de weg. Misschien maken ze alles wat onderzocht wordt wel per ongeluk kapot… Inspiratiebronnen voor deze mime-theatervoorstelling zijn Flauberts roman Bouvard & Pécuchet, het onverwoestbare nummer Ne me quitte pas en het zwarte schilderij van Malevich, onder het motto ‘Dat kan mijn kleine zusje ook’.

Na een stille periode begonnen Van der Laan en Stavenuiter twee jaar geleden weer bij de basis: met zijn tweeën op de vloer uitzoeken waar het om gaat in een voorstelling zonder vooropgezet concept of plan. Met Bambie nul gingen zij voorzichtig weer het theater in en speelden deze voorstelling in een drietal theaters in Nederland en in september 2017 op het Bejing Fringe Festival en het Hangzhou Festival in China. Nu zijn Van der Laan en Stavenuiter eraan toe deze voorstelling te delen met een groter publiek.

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten