De Dutch Don't Dance Division

Ballet black & white
di 2 apr ’19
20:15

Ballet black & white is een toegankelijke balletvoorstelling met spannende contrasten waarin romantiek, humor én abstractie hand in hand gaan.

Waarom is De Stervende Zwaan altijd wit?

Voor de jonge toptalenten van De Dutch Don't Dance Division componeerden artistiek leiders Rinus Sprong & Thom Stuart een wereld van uitersten. Een voorstelling die als een trein voorbijraast door het soms ruige landschap van dans en ballet, met meesterwerken uit de 19e eeuw, wereldpremières en een ballet van onder andere de internationaal vermaarde choreograaf Nils Christe.

Armin van Buuren was zo onder de indruk van dit gezelschap dat hij hen vroeg de choreografiën voor zijn shows in de Arena te verzorgen.


'Ballet Black & White is niet eenvoudig, doch prachtig door eenvoud. Het is theatraal, maar zonder gekke fratsen en onnodige versiering. Het is dans, zoals dans bedoeld is; puur en treffend.'(★★★★TheaterParadijs)

credits

 foto Studio Oostrum

 
 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater aan de Schie, kijk hier voor data en info


 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie