Huub Stapel, Johanna ter Steege e.a.

De waarheid
di 9
april

Deze originele komedie laat u nadenken over de waarheid: brengt deze verlichting of niet? 

De nieuwe voorstelling van de bejubelde toneelschrijver Florian Zeller (van de hit De vader) gaat over liefde, lust en ontrouw tussen twee bevriende stellen. Natuurlijk vinden we eerlijk en oprecht zijn het belangrijkste wat er is, maar wat doen we als de lust en de passie nog net iets sterker zijn? 

Michel heeft een affaire met Alice, de vrouw van zijn beste vriend. Alice wordt verteerd door twijfel en schuldgevoel en wil alles opbiechten, maar Michel kan heel goed leven met grote leugens. Tijdens hun stiekeme weekend in Bordeaux komt de grote, hilarische maar ook pijnlijke confrontatie: moeten ze nu de rest van hun leven liegen tegen hun partners, kiezen ze voor elkaar of krabbelen ze terug?

De in Parijs geboren roman- en toneelschrijver Florian Zeller is een van de meest getalenteerde jonge Franse hedendaagse schrijvers en heeft met zijn theatervoorstellingen al verschillende belangrijke toneelprijzen op zijn naam staan.

credits

spel Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt De Maesschalck regie Gijs de Lange foto Mark Engelen

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten