Janne Schra

Lalala love
vr 12 apr ’19
20:15

Laat u meevoeren door de nieuw gearrangeerde liedjes, door haar rare, ontroerende en grappige verhalen en natuurlijk door haar betoverende stem.

In deze persoonlijke voorstelling put Janne Schra uit haar hele oeuvre, van Room Eleven en Schradinova tot haar solowerk. Ze brengt hiermee een ode aan haar liefde voor muziek uit vervlogen tijden. In een intieme bezetting speelt ze haar lievelingsnummers zoals ze wellicht zouden klinken in een rokerig klein theatertje in Parijs in de jaren 60 of gisteren in een jazzbar in New Orleans. 

Janne schreef haar eerste liedje uit verlangen om een ongrijpbare schittering aan de horizon te vangen. Af en toe ving ze een glimp op van wat ze zocht en stopte die flarden in de meer dan honderd liedjes die ze laatste dertien jaar schreef. Eigenzinnige liedjes over paradijselijke eilanden, een vogel worden, melancholieke vrachtwagenchauffeurs, Fenylethylamine, te strakke cocktailjurken, een potlodenopstand, dronken zijn in New Orleans en je een stoplicht voelen op een verlaten weg.

Tijdens Lalala love ligt u samen met Janne wakker, fietst u een stukje met haar op om haar vervolgens weer kwijt te raken in vogelgezang, een stemmeditatie of een vreemde taal. Lalala love gaat over hoe je vanuit groot geluk in een dal kunt donderen en over het besef dat wanneer je eeuwig verlangt naar schitteringen aan de horizon, je niet ziet dat wat je nú hebt en wie je nú bent al heel wat is.

credits

foto PR Janne Schra

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie