Nathalie Baartman

Breek
za 13 apr ’19
20:30

Breek is een subtiel-hilarische voorstelling over kwetsbaarheid.

dit is een:
Isala Schijf van 5

Over het ongemak van stilte. Alles op het randje van de gekte. Ze zei: ‘Neem een “breek” joh. Dat kan hier op de stoeptegel. Hier heb je een hapje gefrituurde sprinkhaan. Verstil de gewoonte, troost die vreemdeling en luister. Het jeukt in je hoofd naar ongehoorde stemmen. Laat het barsten en regenen. Druppel en huppel. Breek die hartkorst en gooi je telefoon in het hooi. Bladder af en adem weer.’

'Nathalie Baartman is een uiterst originele cabaretière, die nou toch eens eindelijk wat meer naamsbekendheid verdient.' (Theaterkrant)

‘Baartman is een expressieve speler die je door de intensiteit van haar spel voortdurend meeneemt in haar belevingswereld. Baartmans verhalen fascineren en bevatten poëtische en vervreemdende zinnetjes.’ (★★★NRC)

‘Ze beschikt over een buitengewoon origineel en grappig observatievermogen en vertelt hilarische verhalen over haar leven dat altijd heeft aangevoeld als een jas die niet past.’ (★★★3,5 De Telegraaf)

prachtige, gevoelige solo van een ontheemde vrouw…daar kan het publiek fijn van meegenieten.
Theaterkrant

credits

 foto Jochem Jurgens

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie