Onder vrouwen: Eindelijk feest!

Wimie Wilhelm, Margôt Ros e.a.
za 20 apr ’19
20:15
  • za 20 apr
    20:15
    grote zaal
    geannuleerd

Let op! Deze voorstelling is geannuleerd. Wie in het bezit is van een entreebewijs krijgt hierover persoonlijk bericht.

In hun eerdere voorstellingen Onder vrouwen I & II namen Wimie Wilhelm, Margôt Ros en Bodil de la Parra elkaar flink de maat. Snakkend naar bier en sigaretten gaven ze elkaar een lesje ‘bevalling’ ten beste en probeerden ze alle standjes van de kamasutra op elkaar uit. Nu zijn ze terug, met Eindelijk feest! Dit keer met Bas Hoeflaak.

Het is eindelijk feest voor de vrouwen. Hun kinderen zijn het huis uit. Hun mannen trouwens ook. Wordt het niet eens tijd om het leven anders in te richten? Juist dan komt de ex op de proppen. Of hij zolang in het tuinhuis mag omdat het uit is met zijn jonge vriendin? Ja hoor, wie weet is hij nog wel in voor een trio. Onder het motto ‘het leven moet gevierd’ zingen ze menig liefdesduet. De vriendinnen blijven vriendinnen. Tenminste, zo lijkt het. Want alles kan kapot.

Met veel bier en sigaretten en livemuziek van 'de mannen'.

credits

spel Wimie Wilhelm, Margôt Ros, Bodil de la Parra en Bas Hoeflaak ontwerp foto Joost Overbeek foto Maarten Corbijn, Bob Bronshoff, Annaleen Louwes

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie