Huiscomedians van DWDD

De Partizanen

Het leven an sich
za 20
april

 Winnaar Neerlands Hoop 2015.

dit is een:
Isala Schijf van 5

Lieve Partizaniër,

Op het moment van schrijven duurt het nog een jaar voordat u naar dit optreden kunt gaan kijken. In een jaar kan veel gebeuren. En wij houden niet van valse beloftes.

Belofte 1: Het wordt geen voorstelling over hoe het is om voor het eerst vader te zijn. Dat lijkt gezien ons beider privélevens op zo’n korte termijn geen haalbare kaart.
Dat is dus alvast een hele geruststelling.
Belofte 2: wij gaan er alles aan doen om u te verbazen, te ontroeren en heel hard te laten lachen.

Wij zullen u kortom kennis laten maken met het leven an sich.

De Partizanen

Thomas Gast en Merijn Scholten leren elkaar in 2008 kennen bij stand-up comedy-collectief Comedytrain. Samen maken ze in 2012 de satirische documentaire Alles voor een lach over de onbekende comedian Rob van Liempt. De samenwerking bevalt, want meteen daarna richten ze De Partizanen op. Na amper drie maanden doet het duo mee aan het Leids Cabaret Festival 2013, waar Thomas en Merijn moeiteloos jury- en publieksprijs winnen.
Hun debuutprogramma De Partizanen is in 2015 bekroond met de Neerlands Hoop, de cabaretprijs voor de meest veelbelovende nieuwkomers. De pers was laaiend enthousiast, NRC schreef onder andere: 'In één klap is het cabaret een fantastisch sketchduo rijker.'

credits

spel Thomas Gast en Merijn Scholten foto Roger Cremers

 
 

 Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater aan de Schie, kijk hier voor data en info

 

 

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten