De theaterversie van het populaire tv-programma

De vloer op

Peter de Baan, Stefan de Walle e.a.
do 9 mei ’19
20:15

Voor het tv-programma giet regisseur Peter de Baan actuele maatschappelijke en relationele dilemma’s in een improvisatieopdracht. De acteurs werken onvoorbereid de scènes uit, vaak uitermate geestig, herkenbaar of confronterend.

In het Isala zullen Stefan de Walle, Guido Spek en Britte Lagcher meespelen. De vierde gast wordt later bekendgemaakt. Stefan de Walle kent u misschien wel van zijn rol als Kees in de televisieserie Flodder. Bovendien speelt hij al jaren de rol van landelijke Sinterklaas en voor Het Nationale Theater. Guido Spek speelde zevenenhalf jaar de rol van Sjoerd Bouwhuis in Goede tijden, slechte tijden. Britte Lagcher tenslotte speelde onder andere in Ramses en de televisieserie Overspel.

Peter de Baan leidt ook de theaterversie. Naast zijn gebruikelijke inbreng zal hij ingaan op het vak van acteur. Wat bezielt mensen dit vak te kiezen? Hoe onthouden acteurs die lappen tekst? Oftewel: een kijkje in de keuken in combinatie met die altijd weer boeiende improvisaties door een aantal bekende acteurs.

credits

regie Peter de Baan foto Janey van Ierland, Kee&Kee

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie