Tommie Christiaan

In een ander licht
vr 10 mei ’19
20:15

‘In een ander licht wordt een show met eigen liedjes, maar ook andere die veel voor me hebben betekend, zoals uit Beste zangers. Wie is Tommie? Dat wil ik proberen te vertalen in een avondvullend programma.’ (Tommie Christiaan)

Musicalster Tommie Christiaan deed in het tv-programma Beste zangers de monden van het publiek én zijn medekandidaten openvallen met fantastische vertolkingen van onder meer Barcelona, een duet met Tania Kross. De views op YouTube gingen door het dak. Nu gaat Tommie het theater in met een eigen show.

Voor Tommie is het theater een tweede thuis. Hij stond er als Troy Bolton in High school musical, als Kenicki in Grease en als Zorro in de musical Zorro. Maar ook in producties als Dirty dancing, Hair en On your feet! bewees Tommie dat theater in zijn dna zit. In maart 2018 verscheen zijn debuut-EP Zoveel Liefde en in diezelfde maand speelde hij de rol van zijn leven, namelijk die van Jezus in het spektakelstuk The Passion.

credits

foto PR Tommie Christiaan


 

 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater aan de Schie, kijk hier voor data en info


 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie