reprise

Richard Groenendijk

Om alles!
do 28
februari
  • do 28 feb
    20:15 - 21:45
    grote zaal
    uitverkocht

Deze voorstelling is uitverkocht, maar mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst

 

Ruim anderhalf uur lang een aaneenschakeling van grappige verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen.

Richard maakt een hoop kabaal, heeft een grote mond, maar een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker ook zichzelf niet. Zijn vorige show werd betiteld als ‘Een van zijn beste van de afgelopen jaren’. Als het aan Groenendijk ligt, doet hij er met deze show nog een schepje bovenop.

'In Om alles! bewijst Richard Groenendijk met zijn authentieke stijl tot de grote komieken van ons land te behoren.' (*****AD)

'Groenendijks oprechte woede over relevante maatschappelijke thema’s maakt veel indruk. Op dit soort momenten laat Groenendijk zien dat hij behalve volkskomiek en entertainer ook een uitstekend cabaretier is.' (****NRC)

Richard Groenendijk brengt hoogstaand amusement met scherp randje. [...] Met zijn hoge snelheid, sterke timing en rake stemmetjes laat Richard Groenendijk de zaal brullen van het lachen. Om daarna soepel te schakelen naar een ontroerend, prachtig gezongen luisterliedje.
★★★★de Volkskrant

credits

regie Wimie Wilhelm foto Dik Nicolai

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten