Je kunt op me rekenen

Lieneke le Roux, Margo Dames en Wivineke van Groningen
di 21 mei ’19
20:15

Met medewerking van Gijs Scholten van Aschat en en Nyncke Beekhuyzen.

De zussen Gwen en Til zijn duidelijk getekend door een jeugd met een vroeg gestorven moeder en een vaak afwezige vader. Hoewel de dames zich zonder elkaar prima staande weten te houden, hebben ze in elkaars nabijheid de neiging spontaan te verwilderen en treedt de machinerie in werking van het elkaar verbaal met de grond gelijk willen maken.

Smullen voor u dus. Zeker nu er zich, op de dag van hun vaders crematie, ook nog eens een onbekende derde zus aandient. Nadat deze Ireen hen confronteert met een emotionele videoboodschap van hun vader, rolt het ene na het andere lijk uit de kast.

Wat volgt is een komisch spel over zusterliefde, principes, hebzucht, schone schijn, goede bedoelingen, schade, schande en een beetje wijsheid. En dan moet de plechtigheid nog beginnen.

De Isala Read & Meet die in de brochure staat vermeld bij deze voorstelling is geannuleerd.

credits

spel Lieneke le Roux, Margo Dames en Wivineke van Groningen regie Mette Bouhuijs tekst Theo Nijland foto Serge-Henri Valcke, Ben van Duin met dank aan Thomas Verbogt

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie