The bridges of Madison County

Lone van Roosendaal, René van Kooten e.a.
za 25 mei ’19
20:15

‘De hoofdrolspelers schitteren het meest als zij samen zingen: het vocale vuurwerk in de duetten maakt deze voorstelling echt onderscheidend.’ (★★★★de Volkskrant) 

De Italiaanse Francesca is door haar huwelijk terechtgekomen op het Amerikaanse platteland, waar ze een weinig opwindend bestaan leidt. Als ze een korte maar hevige relatie krijgt met fotograaf Robert komt ze voor een moeilijke keuze te staan: meegaan met de man van haar dromen of kiezen voor haar gezin. Heeft ze de kracht om die tweede kans te grijpen en haar - en ook zijn - eigen geluk na te streven?

De hartverwarmende musical is gebaseerd op de gelijknamige film met Clint Eastwood en Meryl Streep. Met prachtige muziek van Jason Robert Brown.


'De voorstelling ontroert, zet aan het denken en heeft een prachtig minimalistisch decor waardoor de aandacht gaat naar waar hij moet gaan, naar de mensen en hun emoties.' (★★★★★Trouw)

'Nederlandse ‘The Bridges’ krijgt vleugels dankzij acteerwerk Roosendaal en Van Kooten.' (★★★★NRC)

'De musical blijkt dus beter te zijn dan de film.'(★★★★de Volkskrant)

credits

spel Lone van Roosendaal, René van Kooten, Annick Boer, Ad Knippels e.a.vertaling en regie Koen van Dijk script Marsha Norman muzikale leiding Marco Braam foto Bob Bronshoff

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie