met feesthoedje knutselen na afloop

Peppa Pig (vanaf 2 jaar)

Verrassingsfeest!
zo 26 mei ’19
14:00

Het is groot feest voor Peppa Pig en haar vriendjes. Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Een grote, lekkere chocoladetaart staat op tafel. Het wordt een heel bijzondere dag.

Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel? Een familiemusical met vrolijke meezingliedjes, swingende meedoedansjes, grappige varkentjeshumor én grote modderplassen.

De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard vele spannende verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie.

Na afloop gaat het feest door in de foyer. Hier kunnen kinderen feesthoedjes knutselen en versieren. Het vermelde leeftijdsadvies is een ondergrens.

'Meer kunst-en-vliegwerk in het theater loont. Lichteffecten, spannende decorwisselingen, de zaal in met poppen, vuurwerk, als door de donder geslagen is er opeens alle aandacht van de allerkleinsten. Dit hebben ze nog nooit eerder gezien.' (Theaterkrant)

'En eigenlijk zijn de stralende druk meedansende kinderen al genoeg bewijs van weer een succesvolle Peppa Pig voorstelling.' (Musicalsites)

credits

regie Mark Haayema illustratie Astley Baker Davies Ltd foto Wim Lanser

 

 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater het Kruispunt, kijk hier voor data en info


 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie