Isala Read & Meet

Theater Rotterdam: Heisenberg
do 31
januari

Bij de Isala Read & Meet dompelt u zich onder in het stuk. U leest onder leiding van professionals de toneeltekst en de week erna bezoekt u de voorstelling. Ervaar toneel op een nieuwe manier door een gezellige avond samen met een kleine groep toneelliefhebbers, onder het genot van een hapje en een drankje. Het zorgt voor verdieping van het stuk en geeft u een nieuwe kijk op toneel.

dit is een:
Isala Read & Meet

Onder leiding van Vera Hoogstad, dramaturge voor onder andere Toneelgroep Amsterdam, en Theo Ham, regisseur en directeur van Jeugdtheaterhuis ZH, worden rollen verdeeld, het stuk gelezen, scenes geïnterpreteerd, thema’s en motieven geanalyseerd en de actualiteitswaarde bepaald. U ervaart de keuzes waar acteurs en regisseur voor staan om een script - letters op papier - tot leven te laten komen. De week erna bezoekt u samen de voorstelling met na afloop tijd voor reflectie en een ontmoeting met spelers en/of de regisseur.

Dit seizoen hebben we twee Nederlandse teksten geselecteerd, van actrice Esther Scheldwacht en van auteur Thomas Verbogt. De laatste tekst is van de beroemde Engelse toneelschrijver Simon Stephen, die onder andere The curious incident with the dog in the night-time schreef en daar een Olivier en Tony Award voor ontving.

U betaalt voor de Isala Read & Meet € 23,- (excl. prijs voorstelling)

Deze inleiding hoort bij de voorstelling Heisenberg.
Lees meer over deze voorstelling

credits

 foto Lonneke van der Palen

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten