Isala Filmvriend

Koop hier het lidmaatschap
za 1 jun ’19
23:59

Gaat u regelmatig naar een Isala Film? Dan kan het voor u handig en voordelig zijn om u aan te melden als Isala Filmvriend.

dit is een:
film

voordelen Het Isala Filmlidmaatschap kost € 15,00. Hiermee krijgt u op elke Isala Film € 1,00 korting en mag u altijd iemand meenemen die dezelfde korting ontvangt. Filmvrienden kunnen bovendien met voorrang filmkaarten bestellen en krijgen maandelijks filminformatie thuisgestuurd. Het persoonsgebonden lidmaatschap is geldig van september 2018 tot en met mei 2019.

aanschaf U kunt het lidmaatschap voor seizoen 2018 - 2019 vanaf nu heel gemakkelijk bestellen via deze website. Na aanschaf herkent het systeem u als Filmvriend. Dat zorgt ervoor dat u voorrang heeft bij de kaartverkoop en de korting van € 1,00 meteen wordt verrekend. Het lidmaatschap is ook verkrijgbaar via het bespreekbureau

algemene informatie De middagfilms beginnen om 13.30 uur, de avondfilms om 20.00 uur. Het theater en bespreekbureau gaan 30 minuten voor aanvang open. Een filmkaartje kost € 8,25 (Filmvrienden € 7,25). Als u e-tickets bestelt, betaalt u geen € 0,90 administratiekosten per kaart (aan het verzenden van tickets en aankoop via het bespreekbureau zijn wel kosten verbonden). U kunt bij het Isala Theater ook De Nationale Bioscoopbon kopen en inwisselen.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie