Revolutie van de mislukking

Stephanie Louwrier i.s.m. Rudolphi Producties
do 3
mei
  • do 3 mei
    20:30
    Luc Lutz zaal

Hoe tem je het beest in jezelf? Hoe dwing je jezelf te eten met mes en vork? Hoe begroet je de wereld als er net iemand is overleden? Wat doe je als je iemand zonder reden heel hard op zijn bek wilt slaan? Waarom ga je bij iemand op schoot zitten zonder je voor te stellen? Hoe verander je een onberekenbare tbs-er in een schoondochterlijk ideaal als Anita Witzier?

dit is een:
ARTi SHOCK

Stephanie Louwrier maakt onderdeel uit van de nieuwe generatie theatermakers die moeiteloos theater mixt met televisie of film, rap combineert met ballads, en stand-upcomedy met poëzie. Louwrier ontketent een revolutie, een ode aan de eigenzinnigheid en menselijkheid. In deze humoristische en openhartige onewomanshow, geeft ze een ongegeneerd kijkje in haar hoofd: absurd, muzikaal en onnavolgbaar.

'In Revolutie van de mislukking laat Stephanie Louwrier schaamteloos eerlijk zien hoe ze het monster van de depressie te lijf is gegaan. [...] Tussen haar opkomst in ultieme slowmotion en de verstilde slotscène laat Louwrier ons alle schakeringen van haar spectrum zien. Woest en wreed, kwetsbaar en ontroerend.' (****Theaterkrant)

Stephanie Louwrier probeerde het als cabaretier, presentatrice en actrice, maar hier toont ze haar ware aard: een rasperformer. Ze schakelt razendsnel van felle zangstem naar galgenhumor. En het publiek slalomt mee.
β˜…β˜…β˜…β˜…de Volkskrant

credits

tekst Ko van den Bosch, Stephanie Louwrier muziek Norman Kapoyos, Amir Vahidi en Robbert Klein eindregie en coaching Titus Tiel Groenstege, Daria Bukvic

© Isala Theater

powered by Peppered