exclusief culinair driegangendiner met artiesten bij uw tafel

Isala dinnershow

Freek Bartels e.a.
za 16
februari

Beleef een spectaculaire avond uit! We presenteren iets heel bijzonders aan u: een culinair driegangendiner op het toneel van onze grote zaal terwijl artiesten bij uw tafel de grootste hits zingen.

Iedereen die eerder dit theaterseizoen bij Meester Patissier Robèrt van Beckhoven of de circusshow van Scotch & Soda is geweest, weet hoe bijzonder het is om op het podium te zitten, dicht bij de artiesten. De bezoekers waren razend enthousiast omdat ze zich helemaal onderdeel van de voorstelling voelden. Deze voorstellingen smaakten naar meer en daarom is er nu deze exclusieve dinnershow.

U zit aan mooi gedekte ronde tafels tijdens het diner en ondertussen lopen de artiesten zingend langs.De artiesten zingen zelfs bij u aan tafel en natuurlijk mogen de voetjes van de vloer. De eerste artiest is al bekend: musicalster Freek Bartels zal u met zijn mooie stem inpakken in het Isala. Houd deze website in de gaten voor de andere artiesten die aanschuiven.

De dinnershow zal een vast menu hebben waardoor we helaas geen rekening kunnen houden met allergieën en dieetwensen. U boekt de dinnershow exclusief consumpties.

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten