Isala Read & Meet

Art
wo 10 apr ’19
19:30

Bij de Isala Read & Meet dompelt u zich onder in het stuk. U leest onder leiding van professionals de toneeltekst en de week erna bezoekt u de voorstelling. Ervaar toneel op een nieuwe manier door een gezellige avond samen met een kleine groep toneelliefhebbers, onder het genot van een hapje en een drankje. Het zorgt voor verdieping van het stuk en geeft u een nieuwe kijk op toneel.

dit is een:
Isala Read & Meet

Onder leiding van Vera Hoogstad, dramaturge voor onder andere Toneelgroep Amsterdam, en Theo Ham, regisseur en directeur van Jeugdtheaterhuis ZH, worden rollen verdeeld, het stuk gelezen, scenes geïnterpreteerd, thema’s en motieven geanalyseerd en de actualiteitswaarde bepaald. U ervaart de keuzes waar acteurs en regisseur voor staan om een script - letters op papier - tot leven te laten komen. De week erna bezoekt u samen de voorstelling met na afloop tijd voor reflectie en een ontmoeting met spelers en/of de regisseur.

Als eerste dit seizoen hebben we een Nederlandse tekst van actrice Esther Scheldwacht geselecteerd. De tweede tekst is van de beroemde Engelse toneelschrijver Simon Stephen, die onder andere The curious incident with the dog in the night-time schreef en daar een Olivier en Tony Award voor ontving. De Franse Yasmina Reza schreef de laatste tekst en ontving hiervoor eveneens een Olivier en Tony Award.

U betaalt voor de Isala Read & Meet € 23,- (excl. prijs voorstelling)

Deze Read & Meet hoort bij de voorstelling Art.
Lees meer over deze voorstelling

credits

foto Mark Engelen

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie