Zondagmiddagconcert

Laureaten van het Prinses Christina Concours
zo 27
januari

HET SUARA KWINTET

Camilla Genee (viool), Valentine Blangé (viool), Ursula Skaug (altviool), Falou Lansink (cello) en Rutger Jansen (piano)

Het Suara Kwintet werd in 2016 opgericht. Alle leden studeren aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en krijgen daar ook kamermuzieklessen. Het ensemble heeft lessen gevolgd bij Frank van der Laar, Quirijn van Regteren-Altena en de leden van het Osiris Trio: Peter Brunt, Larissa Groeneveld en Ellen Corver. In 2018 werd het Suara Kwintet toegelaten tot de kamermuziek-minor van het Koninklijk Conservatorium, wat inhoudt dat ze wekelijks gecoacht en begeleid worden door gespecialiseerde kamermuziekdocenten. Het kwintet legt zich toe op het uitvoeren van de nog onbekende pareltjes van het kamermuziek-repertoire. Zo spelen zij onder andere werken van Nederlandse componisten en nieuwe composities.

De leden van het Suara Kwintet behaalden de afgelopen jaren ook individuele successen; allen zijn lid geworden van het Nationaal JeugdOrkest (NJO), en vielen daarnaast in de prijzen met solo-optredens op het prestigieuze Prinses Christina Concours.

Toegang € 8,- incl. koffie/thee met gebak in de pauze.

Reserveer nu online uw kaarten (zonder reserveringskosten) en kies voor e-tickets. Verkoop aan de kassa blijft ook mogelijk.

© Isala Theater

powered by Peppered

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

meer informatie sluiten