Nienke Plas

Van de hak op de tak
za 28 sep ’19
20:15

Deze voorstelling is uitverkocht, maar mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst

Nienke Plas is vlogger, presentatrice, cabaretier, stand-upcomedian, winnaar van de Hashtag Award 2017 en een wervelende persoonlijkheid. Met Van de hak op de tak debuteert de meest grappige vlogger en internetsensatie van Nederland in het theater, om haar volgers te bedanken vanaf het podium.

Van de hak op de tak
is een voorstelling voor mensen die durven in te halen in een bocht, in de buitenste baan. Riemen vast want het wordt plankgas. En of de wereld nou rond of plat is? Het zou niet moeten uitmaken want Nienkes kijk op de planeet is voor één avond de waarheid. Feitjes zijn leuk, maar een fantasie doet het gewoon altijd beter.

'Van internethit naar uitverkochte theaterzalen: ‘Social comedian’ Nienke Plas heeft méér te bieden dan schunnige grappen.' (de Volkskrant)

Drie jaar geleden ratelde Nienke Plas (33) voor het eerst grappen aan elkaar op YouTube. Nu verkoopt ze grote zalen uit.
de Volkskrant

credits

regie Jessica Borst foto PR Nienke Plas

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie