De Alex Klaasen revue - Showponies 2

Alex Klaasen, Freek Bartels e.a.
do 24 okt ’19
20:15

De vorige Alex Klaasen revue was een ongekend succes. Alle letters van het LHBTQI-alfabet werden bediend. Pers en publiek waren laaiend enthousiast.

De voorstelling werd zelfs genomineerd voor de belangrijke cabaretprijs Poelifinario. Daarom komen Alex Klaasen en zijn gang nu met Showponies 2. Opnieuw een spannende revue zonder weerga, vol verkleedpartijen en dubbele bodems. Daarin staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt. U gaat genieten van een grootse show met demente bejaarden, een veganistisch zwanenmeer-ballet, een depressieve nar, een achtstemmige jodelsymfonie en nog veel meer.

Het persoonlijke verhaal zit in de scherpe pasjes en wie Alex Klaasen nou eigenlijk precies is, mag u helemaal zelf bepalen. U bent van harte welkom in deze rollercoaster van humor, drama, (zelf)spot, sentiment en slapstick. Speciaal voor iedereen die wil lachen om zichzelf en voor iedereen die verrast wil worden. En ook voor Johan Derksen.


De pers over Showponies 1
'Deze bundeling van talent heeft geleid tot een van de vrolijkste, grappigste, muzikaalste, en ja, ook homoseksueelste voorstellingen van dit theaterseizoen.' (★★★★★de Volkskrant)

'Een heerlijke voorstelling waarin Alex Klaasen zijn grote veelzijdigheid, als performer én tekstdichter, demonstreert.' (★★★★★AD)

Met behulp van een ijzersterke cast en een minstens zo goed creatief team zet hij in Showponies een indrukwekkende performance neer, die technisch vernuft paart aan een scherpe inhoud.
★★★★★Theaterkrant

credits

Alex Klaasen, Freek Bartels, Jip Smit, Daniel Cornelissen e.a. regie Gijs de Lange co-regie Esther Habbema teksten Alex Klaasen, Jurrian van Dongen en Niek Barendsen muziek Jan Groenteman, Keez Groenteman, Peter van de Witte en Rutger de Bekker foto Mark Engelen

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie