try-out

R&B oldskool hits part two

John Williams e.a.
vr 27 sep ’19
20:15

‘Ik kan zeggen dat ik geregeld een theatervoorstelling bezoek. Van musical tot dans en toneel. Maar zelden of nooit stond vanaf de eerste noot de zaal op zijn kop!’ (★★★★★Theaterparadijs)

Na het grote succes van het eerste seizoen kon het vervolg niet uitblijven. Met een nieuw repertoire, nieuwe anekdotes en nieuwe herinneringen maken we er weer een old school feestje van! De populaire televisiepresentator John Williams neemt je mee op reis door zijn eigen platenbak met al zijn favoriete r&b-hits van toen. Jodeci, SWV, Blackstreet, ze komen allemaal aan bod.

Onder leiding van een swingende liveband worden de mooiste nummers gezongen door onder anderen Carolina Dijkhuizen, Laise Sanches, Kimberly Maasdamme, Omri Tindal, Rico Greene en Jared Grant. Terwijl de heren nummers van onder meer Bobby Brown, R. Kelly en Boys II Men voor hun rekening nemen, houden de dames de sfeer erin met nummers van Destiny’s Child, Mary J. Blige, En Voque en Aaliyah.

Elk lied mag vol overgave worden meegezongen. Wie beschikt over 90’s dancemoves, kan ze showen. En 90’s outfit is toegestaan!
 

R&B Oldskool hits zit bomvol energie! Energie die komt vanuit de zaal maar ook zeker van de geweldige vocalisten die met net zo veel plezier op het toneel staan als waarmee het publiek in de zaal zit. Geen moment zakt de voorstelling in en het zorgt echt voor feest in het theater!
Theaterparadijs

credits

zang Carolina Dijkhuizen, Laise Sanches, Kimberly Maasdamme, Sarah Jane, Omri Tindal, Rico Greene, Jared Hiwat en Jared Grant.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie