André Manuel

Dreejklezoew
do 17 okt ’19
20:30

In verband met de maatschappelijke onrust die is ontstaan rondom alleen al de aankondiging van deze voorstelling zijn er overal in de theaters in dit land nog meer dan voldoende kaarten beschikbaar. En zo ziet Dreejklezoew dat graag.

André Manuel duikt in de gitzwarte en toch ook dartele geest van Dreejklezoew, de even geliefde als verguisde mythische Twentse clown die al sinds de ontdekking van de hemel door de Nedersaksische geschiedenis dendert. Een politiek incorrecte hork, een mensonvriendelijke sater, een duivelskind, een buitengewoon onfatsoenlijk mens. 

'Een slim gestructureerd, maar ook lekker rumoerig programma. De schakeling tussen het vloeken en tieren in de conferences en de romantische gitaarliedjes maakt zijn cabaret dynamisch.'
(★★★★de Volkskrant)

'Scherp gesneden en effectief.' (★★★★Dagblad van het Noorden)

'Hoogtepunt in Dreejklezoew is een lied waarin Manuel op lethargische toon de spot drijft met het gebrek aan bereidheid om te vechten voor idealen en zo ook zijn eigen cynische houding op de hak neemt.' (★★★NRC)

credits

foto Adri Karsenberg, Maureen van Munster

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie