Decemberdagen

Helen Kamperveen e.a.
do 24 okt ’19
20:30

In Decemberdagen zijn wrok en loyaliteit met elkaar in conflict. Is liefde als fundament sterk genoeg?

Het Surinaamse familieverhaal vertelt over een moeder en haar twee volwassen dochters die nog één keer samen kerst vieren in het ouderlijk huis. Als vanouds is er kerstbrood uit Suriname en is het huis feestelijk verlicht. Toch is alles anders. Vader is er niet meer en moeder staat op het punt om te verhuizen. Gebeurtenissen uit het verleden hebben niet alleen hun geboorteland verdeeld, maar ook sporen achtergelaten in dit kleine gezin.

Decemberdagen was te zien op het Terschellingse theaterfestival Oerol en was daar een hit onder de bezoekers. Dagblad van het Noorden schrijft dat de rollen geloofwaardig, gevoelig en met humor werden gespeeld. Ook werd er in het programma Opium op Oerol aandacht aan besteed.

bekijk hier het fragment van Opium op Oerol

 

dit is een:
Isala kleine zaal

makers Rudolphi Producties, Bijlmer Parktheater, Jette Derlage

Een familiegeheim dat in een prettig tempo en met een ongeforceerde flashback wordt ontrafeld.
Dagblad van het Noorden

credits

spel Helen Kamperveen, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Noah Blindenburg regie Jette Derlage tekst Esther Duysker foto Kamerich, Budwilowitz, Ben van Duin

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie