Combinatie van Spaans ballet, flamenco en moderne dans

Ibérica de Danza

Figaro, barbier van Sevilla
di 19 nov ’19
20:15 - 21:35

Naar aanleiding van het 25-jarig jubileum van Ibérica de Danza laat het gezelschap nu haar meest uiteenlopende Spaanse dansstijlen zien.

In deze herbewerking van het origineel van Beaumarchais’ Figaro bevinden we ons in een tijdloze ruimte van abstracte steden die ons herinneren aan Madrid, Sevilla en Wenen. De choreografieën zetten de muziek op bijzondere wijze kracht bij en zorgen voor een show die u meeneemt naar een kleurrijke wereld vol dans en emoties.

Figaro, Barbier van Sevilla is een ballet in vier bedrijven, gekenmerkt door een smeltkroes aan verschillende dansstijlen variërend van de Commedia del Arte tot alle elementen en kenmerken uit de Spaanse dans. De choreografieën zetten de muziek op bijzondere wijze kracht bij en zorgen voor een show, die u meeneemt in een elegante komedie naar een kleurrijke wereld vol dans en emoties.
 

credits

choreografie Manuel Segovia regie Ignacio Garcia muziek van Mozart, Rossini, Bocherini en het Ibérica Ensemble foto ArcoVisuals

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie