zo 24 nov 11:00 - 11:30
2 tot 5 jaar

Peuterkleuter Ochtend: nijntje op de fiets

Marianne van Houten
zo 24 nov ’19
11:00 - 11:30
  • zo 24 nov
    11:00 - 11:30
    Luc Lutz zaal ongeplaceerd

Deze voorstelling is uitverkocht, maar mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst

Fietsen is het liefste wat ik doe
over de heuvels, door het bos
met de fiets kan ik overal naartoe
ja, nijntje wordt nooit moe

Dan fiets ik langs de vijver
de vijver is heel groot
er zwemmen witte eenden in
die breng ik dan wat brood

Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van nijntje die een dagje gaat fietsen. nijntje op de fiets is gebaseerd op verschillende verhalen uit de nijntje-boekjes. De voorstelling wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen.

Marianne van Houten studeerde in 2005 af aan het Artez conservatorium (zang), maar wist toen al dat theater voor haar onlosmakelijk verbonden is met zang en ze volgde daarom verschillende workshops. O.a. clowning, improvisatie en kleinkunst. Direct na haar afstuderen speelde ze in verschillende kindertheaterproducties. Ze schrijft en speelt ook haar eigen kindervoorstellingen. Marianne specialiseerde zich vooral in het lesgeven en theatermaken voor de allerkleinsten. Daarnaast werkt ze voor Diva dichtbij. Ze zingt dan voor mensen die langdurige zorg nodig hebben en niet meer zelf naar het theater kunnen gaan, bijvoorbeeld in zorginstellingen voor mensen met dementie.

credits

regie Hans Thissen foto Willem Schalekamp, Mercis bv

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie