André Dongelmans bekend van De luizenmoeder

Ghost stories, 16+

André Dongelmans, Laus Steenbeeke e.a.
di 26 nov ’19
20:15

Bang zijn was nog nooit zo leuk! Ben jij bang in het donker? Durf jij het aan? Blijf tegen jezelf zeggen: het is maar theater. Vannacht slaap je met het licht aan.

Als je denkt dat je alles hebt gezien, komt de West End-hit Ghost stories naar Nederland. Een tachtig minuten durende achtbaan van spanning en huiveringwekkende momenten die wereldwijd al door ruim 500.000 bezoekers werd gezien. 

Dr. Kuiper, een professor in parapsychologie, geeft een lezing over spookverhalen. Drie van de door hem verzamelde verhalen zijn hem in het bijzonder bijgebleven: dat van een nachtwaker, een jonge bestuurder en een zakenman die zijn eerste kind verwacht. Hebben die drie onverklaarbare ervaringen íets met elkaar te maken?

waarschuwing Ghost stories bevat momenten van extreme spanning. De voorstelling is niet geschikt voor personen onder de 16 jaar. Wij raden iedereen met een nerveuze instelling aan om serieus te overdenken de voorstelling te bezoeken.

 

credits

regie Joep Onderdelinden script Andy Nyman en Jeremy Dyson vertaling Allard Blom foto Annemieke van der Togt

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie