za 30 nov 20:15 - 21:50

Dolf Jansen

Oudejaars 2019
za 30 nov ’19
20:15 - 21:50

Taart, sterretjesvuurwerk: inderdaad, dit is de dertigste oudejaarsconference die Dolf Jansen speelt. Verwacht van hem dit keer geen preek, maar pure stand-up comedy.

Met hoge energie raast Jansen door het afgelopen jaar. Hij fileert feiten en legt vingers op zere plekken. Hij spaart daarbij niets of niemand. Dolf komt met snelle grappen, bijpassende poëzie en grenzeloze improvisatie.

De 56-jarige Dolf Jansen is geen onbekende in de Nederlandse showbizzwereld. Behalve cabaretier is hij ook televisie- en radiopresentator, criminoloog en marathonloper. Zijn cabaretcarrière begon met de oprichting van het duo Lebbis en Jansen. Van 1989 tot 2006 maakten zij samen succesvolle cabaretprogramma's waaronder elk jaar een oudejaarsconference. Vanaf 2002 ging Dolf solo door met het maken van vileine, humoristische jaarafsluitingen. Inmiddels is hij toe aan zijn dertigste Oudejaars en dit jubileum moet gevierd worden. Viert u het mee?

credits

regie Jessica Borst foto Vilain & Gai

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie