do 12 dec 20:15 - 21:30

The Ruggeds

Between us
do 12 dec ’19
20:15 - 21:30

Met deze show brengen The Ruggeds een ode aan hun vriendschap en nemen ze u mee in hun wereld vol acrobatiek, humor en natuurlijk breakdance. 

Je hebt familie en je hebt vrienden. Maar wat als je vrienden familie zijn? The Ruggeds kennen elkaar sinds hun tienerjaren. Niet samengebracht door DNA, maar door ervaringen. In Between us bent u welkom in hun huis, om te vinden wat hen drijft. Wat maakt hen een familie? Hoe diep gaan hun verbindingen? Met een mix van muziek, acrobatiek, humor en dans is het altijd feest bij hen over de vloer. 

In 2017 waren The Ruggeds met hun succesvolle theatervoorstelling Adrenaline voor het eerst te zien in het Isala. Hun kracht is hun persoonlijke benadering van het breakdanceschap. Elk lid van de crew is uniek, samen zijn zij Rugged: rauw, niet gepolijst, ruig. Ruwe randjes maken de persoonlijkheid. 'Wij hebben altijd gebattled niet per se om te winnen, maar om de beste versie van onszelf te zijn. Bovenal zijn wij een crew, een familie en zijn we zo kleurrijk als de optelsom van ons allen.' Met een flinke dosis humor en acrobatiek laten The Ruggeds u hun wereld zien.

De pers over de voorstelling:

'Ondersteboven, steunend op handen, voeten of op elkaar laten The Ruggeds zien dat hun arsenaal aan moves onuitputtelijk is. En dat is iets om op de banken voor te gaan staan.' - (De Volkskrant ★★★★)

'Op de parade dansen The Ruggeds als elektrische vonken.' (NRC ★★★★★)

'Het vertoon van eigen kunsten en opbieden tegen elkaar levert continu enthousiasme op in de theaterzaal en blijft interessant om naar te kijken.' (Theaterkrant)

Afgelopen jaar zaten The Ruggeds nog maandenlang in Hollywood voor hun deelname aan World Of Dance. Ze stonden op grote dance-events zoals Red Bull BC One, Juste Debout, The Dance, Sadler’s Wells en Breakin’ Convention. Ze deelden eerder het podium met internationale artiesten als Rita Ora en Justin Bieber en werden in de zomer nog door de Volkskrant het onbetwistbare hoogtepunt van de Parade genoemd.

Hun performance Between us is meeslepende breakdance, explosief, energiek en vertelt en passant een verhaal.

NRC ★★★★★

credits

choreografie Roy Overdijk muziek Boi Beige & Y’skid foto Rutger Pauw, Little Shao

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie