vr 13 dec 20:15 - 22:05

Petra Berger & amici

Passione Italiana
vr 13 dec ’19
20:15 - 22:05

Petra Berger wordt geroemd om haar kristalheldere stem en de schijnbaar moeiteloze wijze waarop ze klassiek repertoire combineert met lichte muziek. Vanavond brengt ze een ode aan de Italiaanse muziek.

Met haar band presenteert Petra een mooie mix van Italiaanse stukken uit diverse muziekgenres. Van cross-overrepertoire van haar vorige cd én van haar gloednieuwe Italiaanse album Passione tot beroemde aria’s als Una Furtiva Lagrima. Ook zingt ze naar het Nederlands vertaalde Italiaanse pophits, Napolitaanse klassiekers en de ultieme filmmuziek van Ennio Morricone.

Een liveband bestaande uit veelzijdige Italiaanse en Nederlandse musici begeleidt haar. Speciale gast is de Italiaanse zanger en toetsenist Alessandro Neri. Met hem vertolkt Berger een aantal betoverende duetten, waaronder het nummer Life goes on dat ze eerder met tenor Alessandro Safina zong.

credits

foto's Otto van den Toorn en Josetta Mellies

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie