za 14 dec - zo 15 dec
7 tot 15 jaar

Beer

Fabian Jansen, Oscar Aerts e.a.
za 14 dec ’19
-
zo 15 dec ’19

Beer is groot, zacht en lief. Maar toch, die klauwen… Mag hij blijven, of moet hij uitgezet worden? Beer is een bereleuke, spannende en hartverwarmende familievoorstelling.

Beer in de stad! Alarm! Dit theaterseizoen komt beer naar de grote stad, wat uitloopt in een doldwaas, muzikaal avontuur voor het hele gezin. Niet iedereen is blij met een vreemde in de stad. Dus doen Ollie, Maas, Kleine en Flo er alles aan om beer (Fabian Jansen) uit de handen te houden van hen die hem willen vangen. Ze krijgen daarbij hulp van Annie de toverfee (Wendy Hoogendijk) en haar broer Dealer Dick (Oscar Aerts). Gaat het hen lukken?

Een bezoek aan Beer is een bezoek aan het Jeugdtheaterhuis. Naast dat drie hoofdrollen worden gespeeld door oud-leerlingen, wordt de voorstelling opgevoerd met meer dan vijftig talentvolle jongeren van het Jeugdtheaterhuis. Zij zijn na een intensieve auditieweek speciaal geselecteerd en maken de grote cast compleet.

Met teksten van beroemde kinderboekenschrijver Guus Kuijer, muziek van cabaretier Diederik van Vleuten en tekstbijdragen van spoken-word artiest Derek Otte is Beer een energiek, modern sprookje met een actuele boodschap.

dit is een:
familievoorstelling

credits

regie Theo Ham foto Mark Engelen

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie