zo 22 dec 20:15 - 22:25

Släpstick (Wëreldbänd)

A very släpstick Christmas
zo 22 dec ’19
20:15 - 22:25

'Met een uitmuntend gevoel voor het bijzondere, een vleugje melancholie en briljante timing weet Släpstick zowel publiek als critici te bekoren' (jury Moerser ComedyArts-Price 2019)

Jezus, Maria, Jozef, Paul, Ringo en Charlie: de mannen van Släpstick (voorheen Wëreldbänd) presenteren een gevarieerde collectie van kerstachtige sketches vol feestelijke muziek, nostalgie en door glühwein gevoede gekkigheid. Heeft de Grinch Chaplins snor gestolen? Past Oliver Hardy door de schoorsteen? Hoeveel trombones kan de kerstman op zijn kin laten balanceren? Wie kan er het beste jongleren met oliebollen? Een voorstelling waarbij de hele familie de mooiste tijd van het jaar beleeft.

Op 16 oktober mocht Släpstick de Moerser ComedyArts-Price 2019 in ontvangst nemen voor 'beste comedy artiest'. Hierdoor wonnen zij, na de Spirit of the Fringe award in 2017, hun tweede grote comedyprijs in twee jaar tijd. De Nederlandse muziektheatergroep trok voor kort de planeet over als de Wëreldbänd, maar veranderde afgelopen april haar naam in SLÄPSTICK. Die naam paste volgens het gezelschap beter bij hun internationale ambities en de inhoud van de voorstellingen: ‘variété theater, nostalgie, muziek, fysieke humor met een moderne twist’.

De voorstelling verenigt alle disciplines: humor, acrobatiek, prachtige muziek, clownerie en interactie met het publiek.

Jury Moerser ComedyArts-Price 2019

credits

spel Willem van Baarsen, Rogier Bosman, Ro Krauss, Sanne van Delft en Jon Bittman foto Neeltje de Vries

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie