do 26 dec - vr 27 dec

Herrie in de keuken

Jon van Eerd e.a.
do 26 dec ’19
-
vr 27 dec ’19

Harrie Vermeulen is terug en dit keer wel op een heel bijzondere manier. In deze spiksplinternieuwe, gierend absurde komedie vliegen de petten, snorren en pruiken door het Isala.

Krankzinnig en dubbelzinnig spelen zes acteurs meer dan twintig rollen. Met zijn dolkomische en impulsieve, eigenwijze karakter zet Harrie Vermeulen de ene domme stap na de andere. Scherp en snel, flitsend en fel.

Als eigenaar van een noodlijdende snackbar proberen Harrie en zijn compagnon hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen. Er is bitter weinig klandizie en het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid. Maar de zon begint te schijnen als de valse eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing biedt. Met haar ‘ingrediënten’ kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden. Ondanks het feit dat Harrie een vermoeden heeft dat het geen zuivere koffie is, gaat hij met haar in zee. Als de Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking!

 

dit is een:
matinee

credits

spel Jon van Eerd, Arie Cupé, Anne Lamsvelt, Joey Schalker e.a. regie Caroline Frerichs script en liedteksten Jon van Eerd muziek Mark Kuypers foto Lesley Pols
 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater het Kruispunt, kijk hier voor data en info 
Theater aan de Schie, kijk hier voor data en meer info


 

bezoek vaker een:

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie