Laat me m'n eigen gang maar gaan ... (Ramses Shaffy)

Isabelle Beernaert

Laat me
di 7 jan ’20
20:15

Je verstand weet de weg niet, je hart is er al geweest en je ziel is er nooit weggegaan…

Isabelle Beernaert weet met haar choreografieën de harten van het publiek te raken. Maar hoe komt het dat iets je raakt of juist niet? Isabelle gelooft dat dit voortkomt uit de bezieling waarmee iets wordt gecreëerd. U krijgt honderden indrukken per dag te verwerken. Maar hoe zorgt u ervoor dat u uw eigen stem blijft volgen? Dit thema staat centraal in Laat me. De choreografe laat zich inspireren door de grootmeesters van Nederlandstalige chansons. Laat u verrassen door dans op prachtige Nederlandstalige klassiekers.

Iedereen legt een eigen pad af. Maar wat is jouw unieke pad om te bewandelen? In de huidige prestatiemaatschappij ervaar je al snel de druk om te presteren, angst voor mislukking en om anderen teleur te stellen of de druk van social media. 

‘Vraag jezelf niet af wat de wereld nodig heeft. Vraag jezelf af waardoor jij tot leven komt. En doe dat vervolgens. Want wat de wereld nodig heeft, is mensen die tot leven zijn gekomen.’  (H.Whitman) 

credits

regie Isabelle Beernaert en Daniel Philippe Borst foto Daniel Philippe Borst

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie