zo 12 jan 11:00
2 tot 6 jaar | Doe na afloop mee met het spel van het liedje

PKO: Het zigeunermeisje, huilend op een steen

Het Kleine Theater
zo 12 jan ’20
11:00

Er zat een klein zigeunermeisje huilend op een steen, helemaal alleen, al honderden jaren. Maar ze heeft er genoeg van. Ze houdt helemaal niet van huilen. Zat ze maar in een vrolijker liedje!

Ze heeft haar wens nog maar net uitgesproken of er verschijnt een personage uit een ander liedje, en daarna nog een, en nog een... tot er ineens een prins voor haar neus staat. Uiteindelijk is ze alles behalve alleen. Een vrolijke, muzikale voorstelling vol Oudhollandse liedjes.

publieksreacties
'Onze kleindochter is volledig in de ban van het zigeunermeisje sinds jullie voorstelling. Ik zou jullie heel graag nog een keer willen bezoeken.' (Jenny)

'Via deze weg willen we jullie laten weten dat we ONTZETTEND genoten hebben van de voorstelling Het zigeunermeisje!! Onze zoon Maurits zingt inmiddels alle liedjes mee van de cd en Liz van 2 jaar was zwaar onder de indruk van haar 1e theatervoorstelling en kan geen genoeg krijgen van het snoeplied.' (Daphne)

'Zigeunermeisje is favoriet hier.' (Jessica)
 

Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, en in verschillende televisie producties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheater gezelschap begonnen. Het Kleine Theater maakt regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. En alles wat daartussen in zit. Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier. Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar een eigen draai aan wordt gegeven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste. Theatervoorstellingen voor het hele gezin. 

credits

concept en spel Vimala Nijenhuis en Anke Engels eindregie Vincent Rietveld foto Greetje Mulder

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie