zo 19 jan 15:00
6 tot 10 jaar | Het ware verhaal van Roodkapje

Roodkapje

Nino Ruiter, Kylian de Rooij e.a.
zo 19 jan ’20
15:00

Fake Vonk is op zoek in het bos. Hij wil een interview met de wolf, die zich in Nederland heeft gevestigd. Als hij de wolf heeft gevonden, blijkt deze helemaal niet zo gevaarlijk als iedereen denkt. Maar hoe zit het dan met de zeven geitjes en de drie biggetjes? En met Roodkapje? De wolf vertelt Fake het ware verhaal van Roodkapje. Dat blijkt een heel ander verhaal te zijn dan Roodkapje heeft verteld.

Een vrolijke voorstelling met catchy liedjes en veel humor.

'Het publiek wordt goed bij de voorstelling betrokken en ook voor de volwassenen zitten er genoeg leuke grappen in.' (Musicalweb)

Vergeet niet de kleurplaat te downloaden want de leukste/mooiste kleurplaat maakt kans op een leuke prijs! Lever de kleurplaat voor aanvang van de voorstelling in.

dit is een:
familievoorstelling

credits

spel Nino Ruiter, Kylian de Rooij, Annebeth Moolenburgh, Marieke Goemans, Hans Langhout regie Benno Hoogveld muziek Jasper Westerhof tekst Okke C. Emmens foto Vanessa Wessels
 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater het Kruispunt, kijk hier voor data en info

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie