za 25 jan 18:30 - 23:10

Isala dinnershow

Joke de Kruijf, Lone van Roosendaal e.a.
za 25 jan ’20
18:30 - 23:10

Na het succes van de eerste editie van de Isala dinnershow vorig seizoen geven we u dit seizoen wederom de kans om op het toneel van onze grote zaal te genieten van een culinair driegangendiner.

Tussen de gangen door zingen bekende en minder bekende musicalsterren de grootste hits bij uw mooi gedekte tafel. En wie weet danst u aan het einde nog tussen de tafels. Maak ook mee hoe bijzonder het is om op het podium te zitten, zo dicht bij de artiesten.

Een van de optredende zangeressen is Joke de Kruijf, die doorbrak met haar hoofdrol in The phantom of the opera waarin ze naast Henk Poort speelde. Lone van Roosendaal (onder andere Mamma mia en Cats) is er ook weer bij. Samen met Cystine Carreon (Miss Saigon, Grease, Vamos), Remko Harms (Jeans, Les misérables) en Jasper Taconis (Chicago, Shrek) staan zij letterlijk naast de tafels te zingen.

De entreeprijs van € 75,- is inclusief driegangendiner en koffie / thee.
Vegetariër? U kunt natuurlijk ook heerlijk komen dineren. Mail ons even met hoeveel vegetariërs u komt (vernoem in de mail het ordernummer van uw bestelling).

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie