vr 7 feb 20:15 - 22:30

Cameretten Finaletournee

Remy Evers, Tobi Kooiman en Henk Overdijk
vr 7 feb ’20
20:15 - 22:30

De finalisten trekken langs de theaters om hun prijswinnende show aan u te laten zien. 

Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. Alsof je op een toverbal sabbelt. Tijdens deze avonden maken de artiesten van de toekomst vlieguren op het podium, zoals eerder Theo Maassen, Ronald Goedemondt, Daniël Arends en Patrick Laureij deden. En u kunt voortaan zeggen: ‘Ik heb die komieken gezien voordat ze stadions uitverkochten.’ 

Laat u deze avond verrassen door de drie finalisten: Remy Evers (winnaar juryprijs), Tobi Kooiman (winnaar publieksprijs) en Henk Overdijk. 

Remy Evers (juryprijs winnaar 2019)

Remy (winnaar Koninginnedag koekhapwedstrijd 1999) zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van prinscarnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

'Zijn associatieve voorstelling vol fantasie is absurd, beeldend en verhalend. De opbouw van zijn programma lijkt nonchalant, maar zit zorgvuldig in elkaar.' (De jury over Remy)

Tobi Kooiman (publieksprijs winnaar 2019)

Tobi Kooiman is wiskundige en doet in zijn programma “Logisch” verwoede doch vergeefse pogingen om zijn logica toe te passen op het leven en de vraagstukken die daar onvermijdelijk bij komen kijken. Veel plezier.

'Hij presenteerde zich met een paar slimme, grappige vondsten als een wiskundige die de dingen graag ‘op zijn manier’ bekijkt, denk: een stand-upvariant op het wiskundecabaret van Jan Beuving.' (De jury over Tobi)

Henk Overdijk

Denk je aan een Henk dan denk je al gauw aan een vrachtwagenchauffeur, de buurman of de filiaalmanager van de Blokker. Gewone, hardwerkende en nuchtere mensen. Tijdens zijn voorstelling ‘Ik was er bij’ onderzoekt hij of hij meer kan zijn dan gewoon Henk. Door middel van ijzersterke grappen, onverwachte twists, vlijmscherpe anekdotes en andere vage woorden waarmee cabaretiers hun eigen programma omschrijven probeert hij van Henk een bijzondere en unieke man te maken. Zodat je bij het horen van de naam Henk maar aan één Henk moet denken. Henk Overdijk.

Een waar feest voor de theaterbezoeker

jury Cameretten Festival 2019

credits

foto PR Cameretten
 

Deze voorstelling is ook te zien in: 

Theater aan de Schie, kijk hier voor data en meer info


 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie