Anuar

Eerlijk
  • za 8 feb
    20:30 - 21:55
    Luc Lutz zaal

Deze voorstelling is uitverkocht, maar mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst

Pers en publiek over een avondje Anuar: ‘Spannende, ongepolijste en rauwe stand-up.’

De Utrechtse stand-up comedian Anuar heeft als eerste Nederlandse comedian de voorpagina van The New York Times gehaald én het prestigieuze Cameretten Festival gewonnen. Anuar is een echte lefgozer. Iedereen heeft een beetje Anuar nodig in zijn of haar leven. Gelukkig maar dus dat hij terug is na drie jaar niet solo op de planken te hebben gestaan. In de tussentijd heeft hij niet stilgezeten: hij is vader geworden, heeft twee succesvolle boeken geschreven en speelde dit jaar samen met Najib Amhali en Rayen Panday de Ramadan conference. Het door Anuar bedachte format was de eerste in zijn soort in de Nederlandse geschiedenis en verkocht elke zaal uit.

In de nieuwe show Eerlijk zal hij de samenleving op een hilarische manier een spiegel voorhouden en verbinding leggen tussen de mensen, want zoals Anuar zelf altijd zegt: 'Met humor omarm ik de wereld.'

Anuar is een veelzijdig artiest. Toen hij in 2004 het welbekende Cameretten Festival won, gingen er veel deuren voor hem open. Met herkenbaarheid, hilariteit en een mix van nostalgie en actualiteit stal hij de harten van zijn publiek. Naast zijn talent voor stand-up comedy is Anuar ook veel bezig met schrijven. Hij schrijft teksten en grappen voor televisieprogramma’s waaronder Raymann is Laat en Comedy Factory. Daarnaast stort hij zich op het schrijven van boeken. In 2015 debuteerde hij met Op zoek naar mijn voorhuid en in 2019 kwam zijn tweede boek Het zal je broertje maar zijn uit.

Het Amerikaanse dagblad The New York Times heeft hem geïnterviewd over zijn kijk op de Nederlandse multiculturele samenleving en plaatste hem op de voorpagina.

credits

foto Kevin Kwee

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie