zo 9 feb 15:00
2 tot 5 jaar | Met meet & greet na afloop

Sesamstraat live!

Een wereld vol fantasie
zo 9 feb ’20
15:00

Het is feest in de bekendste straat van Nederland. Sesamstraat bestaat vijftig jaar en komt met zijn grootste show ooit naar het Isala.

Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman (Het Klokhuis) de vrolijkste avonturen. Een meisje gaat op zolder op zoek naar iets nieuws om mee te spelen. Als ze een koffer openmaakt, gebeurt er iets magisch: de Sesamstraatvriendjes in de koffer komen tot leven. Kortom, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical.

Teken een taart!
Op 10 november 2019 bestaat Sesamstraat officieel 50 jaar! Het is een feest voor iedereen wereldwijd en dat vieren onze vrolijke Nederlandse Sesamstraatvrienden natuurlijk samen met jou in het theater. Bij zo’n bijzonder feest hoort uiteraard een prachtige taart. Teken of knutsel jouw taart voor Sesamstraat en lever hem vóór de voorstelling in bij de Sesamstraat-stand. Wie weet, zie jij jouw creatie terug op het podium!
 

dit is een:
familievoorstelling

credits

foto Nick van Ormondt

Deze voorstelling is ook te zien in: 

Theater het Kruispunt, kijk hier voor data en info  

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie