2 tot 5 jaar | Met meet & greet na afloop

Sesamstraat live!

Een wereld vol fantasie

Het is feest in de bekendste straat van Nederland. Sesamstraat bestaat vijftig jaar en komt met zijn grootste show ooit naar het Isala.

Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman (Het Klokhuis) de vrolijkste avonturen. Sophie gaat vandaag verhuizen! Maar voor ze vertrekt, keert ze nog één keer terug naar haar favoriete plek: de rommelzolder. Op zoek naar een oud kinderboek, ziet Sophie plots een hele oude, mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open.  Een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes, allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… De Sesamstraatvriendjes komen tot leven! 

Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Dus laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical.

teken een taart Op 10 november 2019 bestond Sesamstraat officieel 50 jaar! Het is een feest voor iedereen wereldwijd en dat vieren onze vrolijke Nederlandse Sesamstraatvrienden natuurlijk samen met jou in het theater. Bij zo’n bijzonder feest hoort uiteraard een prachtige taart. Teken of knutsel jouw taart voor Sesamstraat en lever hem vóór de voorstelling in bij de Sesamstraat-stand. Wie weet, zie jij jouw creatie terug op het podium!

doeboekje Alvast beginnen met de voorpret? Er is een Sesamstraat-doeboekje met kleurplaten, liedjes, voorleesverhaaltjes en nog veel meer! Deze kun je hier downloaden.
 

dit is een:
familievoorstelling

credits

foto Nick van Ormondt

Deze voorstelling is ook te zien in: 

Theater het Kruispunt, kijk hier voor data en info  

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie