Zijn filmpje Powerpoint is een hit op YouTube

Arnout van den Bossche

Burn-out voor beginners
  • do 13 feb
    20:30 - 21:50
    Luc Lutz zaal

Deze voorstelling is uitverkocht, maar mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst

Burn-Out voor Beginners is een succesverhaal. Na drie seizoenen van uitverkochte zalen in België en Nederland zal hij volgend jaar zelfs optreden in de Lotto Arena. De filmpjes uit de show leiden een eigen leven online.

Als je Vlaming Arnout Van den Bossche ziet, zou je denken dat hij een ingenieur met een onuitspreekbare functie is die werkt voor grote bedrijven. Jarenlang was hij dat ook en zag hij hoe werknemers zich knettergek lieten maken door ellenlange mailconversaties met collega’s die naast hen zaten en vreemde procedures als de printer het begaf. Tot de cabaretier zelf een burn-out kreeg. Gelukkig voor iedereen is hij niet gestopt met komedie en heeft hij zich herpakt met het succesprogramma Burn-out voor beginners. Op veler verzoek terug in het Isala.

De gratis krant Metro België heeft hem gevraagd om een wekelijkse cartoon te maken, wat ondertussen al twee jaar loopt. Ondertussen kwam er ook het boek Burn-Out voor Beginners uit met meer anekdotes, schema’s en cartoons geplukt uit de ervaringen van Arnout zijn verleden.

credits

foto Flip Naudts

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie