vr 14 feb 20:15
try-out

Tg Maastricht: The great Gatsby

Jeroen van Koningsbrugge e.a.
vr 14 feb ’20
20:15

De Isala Etalage korting is geldig voor de eerste 350 kaarten en deze zijn reeds verkocht. De normale prijs is nu van kracht.

Multitalent Jeroen van Koningsbrugge (Smeris, De lama’s, Ik hou van Holland) speelt na zijn rol in ’t Schaep met de 5 pooten zijn tweede hoofdrol op toneel.

Jeroen van Koningsbrugge speelt de hoofdrol in The Great Gatsby, een nieuwe vertaling van Jibbe Willems naar de wereldberoemde en vaak verfilmde roman van de Amerikaanse auteur F. Scott Fitzgerald. In een regie van Servé Hermans zien we hoe Jay Gatsby zijn leven bij elkaar liegt om succesvoller, rijker en mooier te lijken voor zijn onbereikbare ware liefde. In een spectaculaire, muzikale droomwereld blijkt dat er een grens is aan de maakbaarheid van het leven.

Jay Gatsby is een rijke en mysterieuze veteraan uit de Eerste Wereldoorlog. Hij heeft zich een weg gebaand naar de bovenlaag van de bevolking. Zijn landgoed zindert van de jonge mensen die drinken en dansen. Maar Gatsby, jong, knap en verschrikkelijk rijk, lijkt een eenling tussen de menigte. Hij gaat gebukt onder zijn verlangen naar de onbereikbare Daisy Buchanan. Stap voor stap ontvouwt zich de ontmaskering van de charismatische en moderne antiheld Gatsby.

Bij deze voorstelling kunt u een Isala Read & Meet boeken. U dompelt zich dan helemaal onder in het stuk.
lees meer over deze Read & Meet

dit is een:
Isala Etalage

Jeroen van Koningsbrugge is een multi talent - acteur, cabaretier, zanger, regisseur en presentator- en bekend van diverse films, series en tv-programma’s. Servé Hermans maakte in de afgelopen jaren met succes groots gemonteerde voorstellingen zoals Pinkpop, La superba en King Lear. De teksten van deze voorstellingen werden bewerkt of geschreven door Jibbe Willems.

De cast bestaat naast Jeroen van Koningsbrugge uit Kimberley Agyarko, Daan van Dijsseldonk, Elisabeth De Loore, Liza Macedos dos Santos, Rogier Philipoom, Anne-Chris Schulting, Dries Vanhegen, Lies Verholle en Stijn Vervoort. Elisabeth De Loore heeft de muzikale leiding. Bestaande muziek, gezongen door sopraan Lies Verholle, wordt aangevuld met nieuwe composities van Kwinten Mordijck. Artistiek leider Servé Hermans maakte in de afgelopen jaren met succes groots gemonteerde voorstellingen zoals Pinkpop, La Superba en King Lear.

credits

bewerking Jibbe Willems regie Servé Hermans foto Stephan Vanfleteren
 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater aan de Schie, kijk hier voor data en info

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie