Verliefd op Ibiza

Johnny Kraaijkamp, Guido Spek e.a.

Feelgoodmusical over grenzeloze hartstocht en het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de vakantiezon, allemaal net even wat meer durven. Met Johnny Kraaijkamp in een vrouwenrol.

Op Ibiza willen vijftigers veertig zijn, veertigers dertig en zijn twintigers de weg kwijt. Iedereen uit de familie rondom het vergeten popicoon Lex (Chris Tates) wordt deze zomer hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, op oude bekenden, op nieuwe kansen en op het zonnige Spaanse eiland zelf. Oude romances worden tegen beter weten in afgestoft en nieuwe liefdes zoeken onzeker hun weg. Maar de liefde houdt zich niet aan gebaande paden… 

Verliefd op Ibiza is een verhaal over grenzeloze hartstocht. Over buiten de lijntjes durven liefhebben en het doorbreken van vooroordelen. De musical is gebaseerd op de gelijknamige film, die meer dan 700.000 bezoekers trok. Johnny Kraaijkamp kruipt in de huid van Lex’ moeder Karla, een vrouw die geboren is als man. Nieuw is ook de rol van vlogger Elsa, vertolkt door de Nederlands-Italiaanse mediapersoonlijkheid Laura Ponticorvo. Een romantische comedy die het nét even anders durft te doen.

credits

spel Johnny Kraaijkamp, Guido Spek, Mylène d’Anjou, Chris Tates e.a. regie Joep Onderdelinden script Lucas de Waard muziek Rutger de Bekker foto Govert de Roos

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie