4 tot 9 jaar | Met meet & greet na afloop

Doornroosje, de musical

Sita Vermeulen e.a.

Het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnewiel is omgetoverd tot een magische sprookjesmusical met een twist.

De rol van Doornroosje wordt gespeeld door Sita, die al eerder te zien was als de Kleine Zeemeermin en Rapunzel. Uiteraard ontbreekt ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien niet. Je valt zeker niet in slaap bij deze humoristische familievoorstelling boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid en vrolijke dansjes. Kom je verkleed, dan maak je bovendien kans op een sprookjesachtig prijzenpakket.

dit is een:
familievoorstelling

het verhaal In een land hier ver, ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en vooral zo zoet, als de geur van bloeiende rode rozen op een warme zomerdag. Daarom noemen ze haar: Doornroosje. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig! Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland?

credits

regie Bas Groenenberg foto Nick van Ormondt
 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater het Kruispunt, kijk hier voor data en info
Theater aan de Schie, kijk hier voor data en info

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie