Volgens de Volkskrant het comedytalent van 2019

Kasper van der Laan

1 kilo
za 29 feb ’20
20:30

Deze voorstelling is uitverkocht, maar mogelijk komen er kaarten retour. Meld u hier aan voor de wachtlijst

‘Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podium-persoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.’ (de Volkskrant)

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper van der Laan legt het u graag uit in zijn debuutvoorstelling. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met deze cabaretier en zijn unieke kijk op onze leefwereld. Kasper was de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018 en is lid van Comedytrain. U kunt hem ook gezien hebben op Lowlands, Zwarte Cross of Paaspop.

'Kasper van der Laan is geniaal grappig. Wat hij doet is razend knap en origineel en geëngageerd!'
(Micha Wertheim)
 

wie is Kasper In 2015 werd Kasper van der Laan lid van Comedytrain. In comedyclub Toomler heeft hij zich ontwikkeld als stand-up comedian en inmiddels is hij een vaste waarde binnen het collectief. In 2018 won hij de publieksprijs van het BNNVARA Leids Cabaret Festival.

'Als je Kasper op het podium ziet, weet je dat het klopt. Hij heeft een heel eigen logica die hij tot absurde proporties doorvoert. Daarmee neemt hij ons mee naar een andere wereld.' (Juryrapport Leids Cabaret Festival)

In 2018 werd Kasper door de Volkskrant uitgeroepen tot het comedytalent van 2019.

Activiteiten
- Schrijver Dit Was Het Nieuws
- Cabaret-team van Spijkers met Koppen (2017-2018)
- Vaste waarde Cabarestafette seizoen 18/19
- Bekend van festivals: Lowlands, Zwarte Cross, Paaspop

credits

foto Aisha Zeijpveld

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie