Parasite

Oscarfilm met high wine

Genomineerd voor zes Oscars, bekroond met vijf sterren door o.a. de Volkskrant en ook wereldwijd bezig met een zegetocht.

'Dankzij technisch vernuft, vertelkundig lef en sterk acteerwerk is Parasite een van de beste films van het jaar.’ (★★★★★de Volkskrant)

Humorvolle, onvoorspelbare film over een arm gezin dat gefascineerd raakt door de rijke familie Park en mogelijkheden ziet te profiteren van hun luxueuze bestaan. Met behulp van wat leugentjes om eigen bestwil doen de vier gezinsleden hun intrede in het leven van de familie. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

Zondag 9 februari wordt tijdens de 92e uitreiking van de Academy Awards bekend of Parasite met een van de felbegeerde gouden beeldjes naar huis gaat. Na afloop van de film kunt u genieten van een high wine, bestaande uit een paar glazen wijn en hartige hapjes.

credits

met Kang-ho Song, Sun-kyun Lee e.a. duur 131 minuten, met pauze

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie