za 14 mrt 20:15

Pepijn Gunneweg e.a.

The great wonder
za 14 mrt ’20
20:15

De eerste soloshow van ex-Ashton Brother Pepijn Gunneweg is een ode aan de verwondering. Laat u imponeren door een vierdimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt.

Samen met zijn troupe muzikale freaks gaat Pepijn verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die nooit eerder het toneel hebben bereikt omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren. Maar na veel training zijn ze nu klaar om hun opwachting te maken. Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven. Komt dat zien!

Pepijn Gunneweg maakte zestien jaar deel uit van de Ashton Brothers en is daarnaast acteur, presentator en komiek. Voor televisie presenteerde hij tien jaar lang de BZT-show. Hij speelt en schrijft mee voor Het Klokhuis en maakt met zijn Foute Vrienden het leven van anderen, maar vooral dat van hemzelf zuur.

credits

foto Corne van der Stelt

 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater het Kruispunt, kijk hier voor data en info 
Theater aan de Schie, kijk hier voor data en info

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie