Pepijn Gunneweg e.a.

The great wonder
  • za 14 mrt
    20:15
    grote zaal

De eerste soloshow van ex-Ashton Brother Pepijn Gunneweg is een ode aan de verwondering. Laat u imponeren door een vierdimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt.

Samen met zijn troupe muzikale freaks gaat Pepijn verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die nooit eerder het toneel hebben bereikt omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren. Maar na veel training zijn ze nu klaar om hun opwachting te maken. Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven. Komt dat zien!

'Pepijn Gunneweg zet een gevarieerde show neer, die kwalitatief alle criteria raakt van een geweldige, komische en vervoerende voorstelling.' (★★★★Theaterparadijs)

'The Great Wonder, een voorstelling als een poëtische reis van geboorte naar dood, bevat wonderschone scènes... knap gemaakte show, die geschikt is voor jong en oud.' (★de Volkskrant)

'Een meeslepende ode aan de verbeelding, dan weer wreed, dan weer grappig, dan weer troostrijk, die blijft boeien tot de laatste seconden.' (Theaterkrant)

‘Een voorstelling met een lach en een traan, een aaneenschakeling van circusacts, poëtische beelden, zang en variété. Pepijn pakt groots uit.’ (★★★★Theaters in Nederland)

Pepijn Gunneweg maakte zestien jaar deel uit van de Ashton Brothers en is daarnaast acteur, presentator en komiek. Voor televisie presenteerde hij tien jaar lang de BZT-show. Hij speelt en schrijft mee voor Het Klokhuis en maakt met zijn Foute Vrienden het leven van anderen, maar vooral dat van hemzelf zuur.

Zang, goochelen, muziek en acrobatiek zie je niet zo snel in één voorstelling. Dit maakt deze voorstelling zo uniek.

★★★★★ I Love Theater

credits

foto Corne van der Stelt

 

Deze voorstelling is ook te zien in: 
Theater het Kruispunt, kijk hier voor data en info 
Theater aan de Schie, kijk hier voor data en info

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie